Popüler Konular
Popüler Eğitmenler
Tüm Kampanyalar Kursları
ACİL DURUM KRİZ YÖNETİMİ EĞİTİCİ EĞİTİMİ
Ne öğreneceksin
+ 2013 tarihli işyerlerinde acil durumlar hakkında yönetmelik gereği, hazırlanması gereken acil durum planlarını hazırlar, kontrol ve revize edebilir.
+ İş yerlerinde Acil Durum Planı yapabilir.
+ 6331 sayılı kanun ve 2009 tarihli binaların yangın korunması hakkındaki yönetmeliğin 126. maddesine göre, özel işyerleri ve kamu kuruluşlarında, oluşturulması gereken acil durum ekiplerini oluşturabilir, görevlendirebilir.
+ 2009 tarihli binaların yangından korunması hakkındaki yönetmeliğin 127. maddesinde belirtilen ve söndürme ekibine, kurtarma ekibine, koruma ekibine, ilk yardım ekibine acil durum yönetimi ile bilgilendirme eğitimi verir.
+ 2009 tarihli binaların yangın korunması hakkındaki yönetmeliğin 127. maddesinde belirtilen acil durum ekiplerinin görevini bilir.
+ 2013 tarihli İşyerlerinde acil durumlar hakkında yönetmelik ve 2009 tarihli binaların yangın korunması hakkındaki yönetmeliğin 129. maddesine göre acil durum ve tahliye yöntemlerini oluşturur, tatbikatları yaptırır.
+ 2013 tarihli sağlık ve güvenlik işaretleri yönetmelik gereği, iş yerlerinde yapılması zorunlu olan sağlık ve güvenlik işaretleri konusunda bilgilendirme eğitimi verebilir.
+ 2013 tarihli işyerlerinde acil durumlar hakkında yönetmelik gereği yılda en az bir defa yaptırılması gereken tatbikatı denetler, gözden geçirir, düzenleyici ve önleyici faaliyetleri alarak tatbikat raporu düzenler.
+ 6331 sayılı kanunda, 2009 tarihli binaların yangınlardan korunması hakkındaki yönetmelikte, 2013 tarihli işyerlerinde acil durumlar hakkında yönetmelikte geçen eğitimleri verdikten sonra eğitime katılanlara KATILIM BELGESİ verebilir.
YÜKSEKTE ÇALIŞMA EĞİTİCİ EĞİTİMİ
Ne öğreneceksin
+ Yüksekte çalışmanın tanımını ve çeşitlerini bilir.
+ Yüksekte çalışma ortamlarının nereler olduğunu bilir.
+ Yükseklik bilincini ve güvenlik önlemlerini bilir.
+ Yüksekte çalışmalarda kullanılan kişisel koruyucu donanımları (Baret, gözlük, eldiven, emniyet ayakkabısı, bot, çizme vs) bilir.
+ Yüksekte çalışma ekipmanlarını (Merdiven, iskele, vinç, platform vb.) bilir.
+ Yüksekte çalışmada kullanılan ekipmanları (Emniyet kemeri, güvenlik ağları, şok emiciler, armut ve D karabina vb.) bilir.
+ Yükseğe güvenle ulaşma yöntemlerini bilir.
+Yüksekte çalışma ile ilgili kanun, yönetmelik ve tüzükleri bilir.
+ İskeleler ile çalışma, konularını bilir.
+ Korkuluklar, çatılar ve çatılarda çalışma konularını bilir.
+ Mobil yükselebilen platformları bilir.
+ Kaldırma ekipmanlarını bilir.
+ Merdivenlerde çalışma tekniklerini bilir.
+ Emniyet şeritleri ile işaretleme yöntemlerini bilir.
+ Tehlikeli ve güvensiz durumları bilir.
+ Güvenli ortam oluşturmayı bilir.
+ Düşmeden korunmada kullanılan ekipmanların standartlarını bilir.
+ Düşme faktörü ve yüksekte çalışmanın risklerinden korunma yöntemlerini bilir.
+ Yüksekte çalışma eğitimi için program ve gerekli malzemeleri hazırlar.
+ Yüksekte çalışma eğitimi için güvenlik önlemlerini alır.
+ Yüksekte çalışma eğitimi sonrası değerlendirme yapar ve kayıtları tutar.
+ 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu kapsamında, yüksekte çalışma eğitimi verebilir.
+ 28786 sayılı yapı işlerinde iş sağlığı ve güvenliği yönetmeliği gereği yüksekte çalışma eğitimi verebilir. 28786 sayılı yapı işlerinde iş sağlığı ve güvenliği yönetmeliği gereği çalışılacak işin güvenliği hakkında bilgilendirme yapabilir.
+ 28695 sayılı yönetmelik gereği, Kişisel Koruyucu Donanımların kullanılması konusunda uygulamalı eğitim verebilir. Yüksekte çalışma eğitimi sonunda KATILIM BELGESİ verebilir.